Pabrik vertikal slag

Katrangan singkat:

Pabrik vertikal slag minangka peralatan grinding jinis nyapu udara tekanan negatif, sing bakal garing slag lan tlatah slag.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pabrik vertikal slag minangka peralatan grinding jinis nyapu udara tekanan negatif, sing bakal garing slag lan tlatah slag.
Lemah slag kanthi roller grinding ing cakram grinding kalebu rong bagean: bagean cilik saka slag anyar kanthi isi banyu dhuwur lan umume slag sing durung rampung kanthi isi banyu ngisor. Bagéan slag sing durung rampung iki minangka bahan kasar sing dibalekake sawise dipisahake karo pamisah amarga partikel sing luwih gedhe. Angin tekanan negatif sing kuat nyebabake rong bagean slag tiba ing cakram grinding.
Ing tumindak gaya sentrifugal, slag diarahake menyang roller grinding tambahan, lan slag dipadhetake kanthi nyuda rol grinding tambahan. Roller grinding tambahan njaga jarak tartamtu saka disk grinding, lan dipasang ing lengen rocker kanthi bobot entheng.
Rol panggilingan utama ditempelake ing lengen rocker utama sing luwih kenthel, lan lapisan bahan sing wis dikonfigurasi ditrapake kanthi grinding tekanan. Kekuwatan kasebut digawe kanthi bobot roller grinding dhewe lan tekanan sistem hidrolik.
Rol grinding diputer kanthi nggosok amben sing kasar. Piranti sensor lan watesan buffer sing dipasang ing lengen rocker bisa nyegah kontak logam langsung ing antarane roller grinding lan disk grinding.
Partikel slag lemah dibuwang dening pasukan sentrifugal lan mili liwat cincin penahan. Ing kene ditangkap dening aliran udara sing munggah ing dering angin, lan lebu lan gas mili liwat ruangan grinding, saengga diubengi silinder grinding vertikal sing dilengkapi lapisan tahan aus lan mlebu ing separator bubuk. Pemisah bubuk dipasang utawa dipasang ing tong minyak vertikal.
Tanpa pitulung saka transmisi tambahan, pabrik vertikal bisa langsung dimuat lan diwiwiti kanthi motor utama kanthi kondhisi pemuatan (sawise mati sedhot). Kanggo nyopot motor utama, roller grinding diangkat kanthi hidrolik kanggo nyuda tekanan sistem hidrolik. Minyak kasebut bisa dilebokake ing rongga tanpa batang silinder hidrolik.

SPESIFIKASI

KAPASITAS NOMINAL

DIAMETER DISC GRINDING

SIZE FEED MAKSIMUM

Pangurangan

MOTOR

JENIS

RATIO CEPAT

JENIS

Kuwasane

Pabrik Vertikal Slag
     φ4.6      90       4600      0 ~ 90 JLP330 37.7328 YRKK800-6      3000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Coal vertical mill

      Pabrik vertikal batubara

      Pabrik batubara JGM2-113 minangka pabrik batubara tipe rol kanthi kecepatan menengah. Bagéyan pulverizing minangka cincin puteran lan 3 rol grinding sing muter ing sadawane cincin grinding, lan rol dipasang lan saben bisa muter ing porosé. Kanggo batubara mentah sing wis pulver, tiba ing ring grinding saka saluran gulung batubara tengah lan cincin grinding puteran mindhah batubara mentah menyang lorong cincin grinding kanthi gaya sentrifugal. Batubara mentah dibusuk dening roller. nggulung ...

    • Roller Press

      Roller Press

      Roller press minangka peralatan grinding anyar sing digawe ing pertengahan 1980-an. Teknologi ekstrusi lan grinding anyar sing umume kalebu efek samping sing apik kanggo ngirit energi, lan entuk perhatian banget saka industri semen internasional. Wis dadi teknologi anyar ing pangembangan teknologi grinding. Mesin kasebut nggunakake prinsip panggunaan konsumsi energi sithik saka lapisan bahan tekanan tinggi lan nggunakake mode kerja partikel siji ...

    • Raw Vertical Mill

      Pabrik Vertikal Mentah

      Pabrik vertikal mentah minangka salah sawijining jinis pabrik rol sing dilengkapi 4 rol. Roller grinding, arm rocker, struktur dhukungan lan sistem hidrolik minangka unit daya grinding, sing dipérang dadi 4 klompok lan ditata ing sekitar cakrik grinding. Ing sudut pandang teknis lan ekonomi, pabrik vertikal mentah minangka peralatan grinding sing canggih banget, dibandhingake karo peralatan grinding tradisional, duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: - Bisa digunakake kanggo mecah macem-macem bahan - ...

    • Cement mill

      Pabrik semen

      Pabrik roller JLMS digunakake kanggo pre-grinding clinker semen. Prinsip sing digunakake yaiku: klinker mlebu pabrik liwat sulur tengah: bahan kasebut tiba ing tengah cakram grinding kanthi gravitasi. Cakram grinding disambungake kanthi kuat karo reducer lan milih rotasi kanthi kacepetan sing tetep. Rotasi kacepetan pancet kanggo grinding disc nyebarake bahan dhasar kanthi rata lan horisontal ing piring lapisan cakram grinding, ing endi roller grinding jinis ban nresep ...

    • Cement vertical mill

      Pabrik vertikal semen

      Pabrik semen minangka peralatan sing kanggo mecah bahan baku semen. Prinsip kerja kaya ing ngisor iki: bahan mentahan diwenehake menyang saluran pakan liwat katup kunci udara kanthi berturut-turut, lan saluran pakan nyebar menyang interior pabrik liwat sisih pamisah. Bahan kasebut tiba ing tengah cakram grinding kanthi pengaruh gravitasi lan aliran udara. Cakram grinding disambungake kanthi kuat karo reducer lan muter kanthi kacepetan tetep. Kacepetan nyengir ...

    • Grinding roller

      Roller grinding

      Bahan Standar GB, EN, DIN, ASTM, GOST, JIS, ISO Material Processing Forging, Casting, Welding Heat Therapy Annealing, Normalisasi, Q&T, Induction Hardening Machining Tolerance Max. 0,01mm Mesin Kekasaran Max. Ra 0.4 Modul Gir 8-60 Akurasi Teeth Max. ISO Kelas 5 Bobot / Satuan 100kgs - 60 000kgs Aplikasi Pertambangan, Semen, Konstruksi, Kimia, Pengeboran Minyak, Pabrik Baja, Pabrik Gula lan Sertifikasi Pembangkit Listrik ISO 9001