Roller Press

Katrangan singkat:

Roller press minangka jinis peralatan ngremuk anyar sing digawe internasional ing pertengahan taun 1980an. Teknologi grinding ekstrusi anyar umume kalebu efek pengaruhe ing penghematan energi, lan wis akeh dihargai karo industri semen internasional minangka grinding pangembangan. Teknologi kriya anyar.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Roller press minangka peralatan grinding anyar sing digawe ing pertengahan 1980-an. Teknologi ekstrusi lan grinding anyar sing umume kalebu efek samping sing apik kanggo ngirit energi, lan entuk perhatian banget saka industri semen internasional. Wis dadi teknologi anyar ing pangembangan teknologi grinding. Mesin kasebut nggunakake prinsip panggunaan konsumsi energi sing murah saka lapisan bahan tekanan tinggi lan nggunakake mode kerja kanggo ngremuk partikel siji ing klompok. Sawise ekstrusi tekanan tinggi bahan rapuh (tekanan ing zona tekanan peralatan udakara 15 MPa, ukuran partikel materi kanthi cepet mudhun. Isi bubuk bubuk kurang saka 0,08mm tekan 20% ~ 30%, lan materi 2mm tekan luwih saka 70%, lan ana akeh retakan ing kabeh bahan sing diekstrusi, saengga ing proses grinding sabanjure, konsumsi energi sing dibutuhake dikurangi sithik. Miturut data sing ana manca lan pengalaman praktis, dibandhingake menyang sistem grinding sing ora dilengkapi roller press, sistem grinding sing dilengkapi roller press bisa nambah produksi nganti 50% ~ 200%, konsumsi daya per unit bisa nyuda 20% ~ 35%. Ing Kajaba iku, amarga sandhangan roller sing sithik, konsumsi tenaga saben pabrik saya suda banget, sauntara swara lan bledug piranti apa kurang, sing ningkatake lingkungan kerja lan nuduhake mupangat ekonomi lan sosial sing apik banget.

Awak utama peralatan kasebut yaiku rong rol puteran sing ngelawan, bahan rapuh diwenehake menyang wadhah bobot sing dilengkapi sel beban, lan ngliwati piranti pakan roller, lan diwenehi rong ukuran sing padha, rol rotasi relatif, roller narik bahan menyang celah roller, sauntara tekanan roller tekanan dhuwur kanggo bahan kasebut dadi jajan bahan kandhel, pungkasane tiba mudhun saka celah ing antarane rong rol kasebut, ngliwati chute debit, sing diekstraksi karo peralatan sing ngirim lan bahan kasebut luwih nyebar lan mecah ing bagean proses sabanjure.

SPESIFIKASI

LAMPIRAN KAPASITAS(t / h)

LINEAR VELOCITY OF ROLLER (m / s)

SIZE FEED MAKSIMUM

Pangurangan

MOTOR

JENIS

RATIO CEPAT

JENIS

Kuwasane

1200×800

180-230

1.309

0 ~ 30

PGT-50

71

YKK4508-4

500

1400×1000

350-400

1,36

0 ~ 50

JGXP650-WX1

79.5125

YKK4503-4

560

1600×1400

600-800

1,57

0 ~ 80

JGXP1120

   79.34

YRKK560-4

         1120


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Raw Vertical Mill

      Pabrik Vertikal Mentah

      Pabrik vertikal mentah minangka salah sawijining jinis pabrik rol sing dilengkapi 4 rol. Roller grinding, arm rocker, struktur dhukungan lan sistem hidrolik minangka unit daya grinding, sing dipérang dadi 4 klompok lan ditata ing sekitar cakrik grinding. Ing sudut pandang teknis lan ekonomi, pabrik vertikal mentah minangka peralatan grinding sing canggih banget, dibandhingake karo peralatan grinding tradisional, duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: - Bisa digunakake kanggo mecah macem-macem bahan - ...

    • Cement mill

      Pabrik semen

      Pabrik roller JLMS digunakake kanggo pre-grinding clinker semen. Prinsip sing digunakake yaiku: klinker mlebu pabrik liwat sulur tengah: bahan kasebut tiba ing tengah cakram grinding kanthi gravitasi. Cakram grinding disambungake kanthi kuat karo reducer lan milih rotasi kanthi kacepetan sing tetep. Rotasi kacepetan pancet kanggo grinding disc nyebarake bahan dhasar kanthi rata lan horisontal ing piring lapisan cakram grinding, ing endi roller grinding jinis ban nresep ...

    • Cement vertical mill

      Pabrik vertikal semen

      Pabrik semen minangka peralatan sing kanggo mecah bahan baku semen. Prinsip kerja kaya ing ngisor iki: bahan mentahan diwenehake menyang saluran pakan liwat katup kunci udara kanthi berturut-turut, lan saluran pakan nyebar menyang interior pabrik liwat sisih pamisah. Bahan kasebut tiba ing tengah cakram grinding kanthi pengaruh gravitasi lan aliran udara. Cakram grinding disambungake kanthi kuat karo reducer lan muter kanthi kacepetan tetep. Kacepetan nyengir ...

    • Slag vertical mill

      Pabrik vertikal slag

      Pabrik vertikal slag minangka peralatan grinding jinis nyapu udara tekanan negatif, sing bakal garing slag lan tlatah slag. Lemah slag kanthi roller grinding ing cakram grinding kalebu rong bagean: bagean cilik saka slag anyar kanthi isi banyu dhuwur lan umume slag sing durung rampung kanthi isi banyu ngisor. Bagéan slag sing durung rampung iki minangka bahan kasar sing dibalekake sawise dipisahake karo pamisah amarga partikel sing luwih gedhe. Angin tekanan negatif sing kuat nyebabake ...

    • Coal vertical mill

      Pabrik vertikal batubara

      Pabrik batubara JGM2-113 minangka pabrik batubara tipe rol kanthi kecepatan menengah. Bagéyan pulverizing minangka cincin puteran lan 3 rol grinding sing muter ing sadawane cincin grinding, lan rol dipasang lan saben bisa muter ing porosé. Kanggo batubara mentah sing wis pulver, tiba ing ring grinding saka saluran gulung batubara tengah lan cincin grinding puteran mindhah batubara mentah menyang lorong cincin grinding kanthi gaya sentrifugal. Batubara mentah dibusuk dening roller. nggulung ...

    • Grinding roller

      Roller grinding

      Bahan Standar GB, EN, DIN, ASTM, GOST, JIS, ISO Material Processing Forging, Casting, Welding Heat Therapy Annealing, Normalisasi, Q&T, Induction Hardening Machining Tolerance Max. 0,01mm Mesin Kekasaran Max. Ra 0.4 Modul Gir 8-60 Akurasi Teeth Max. ISO Kelas 5 Bobot / Satuan 100kgs - 60 000kgs Aplikasi Pertambangan, Semen, Konstruksi, Kimia, Pengeboran Minyak, Pabrik Baja, Pabrik Gula lan Sertifikasi Pembangkit Listrik ISO 9001