baja profil

  • China’s good quality hot rolled angle steel//MS Angle steel/galvanized Angle steel

    Baja sudhut panas sing apik digulung China // baja Angle MS / baja Angle galvanis

    Perusahaan kami dununge ing Tangshan City, Provinsi Hebei, basis produksi baja paling gedhe ing China.
    Kita duwe spesialis ing adol baja amba, baja saluran lan baja amba galvanis sing memenuhi ASTM, bs, GB, JIS lan standar liyane
  • Unequal Angle

    Angle ora padha

    pengenalan produk Lingkup ukuran: sudhut sing padha: 25 * 25mm ~ 250 * 250mm; sudhut sing ora padha: 75 * 50 ~ 200 * 125mm Standar: Standar GB, JIS, EN, ASTM, standar Laut sangang negara Kelas: Q235B / Q355B / Q420B standar GB; S235JR / S355JR / S355JO / S355J2 standar EN; SS400 / SS540 saka standar JIS; A36, A572 gr.50 / 60 standar ASTM; Gr. A, Gr. B, Gr. AH32, AH36 saka ABS, CC ...
  • Professional Manufacturers Hot Selling Angle steel/MS Angle steel/galvanized Angle steel

    Produsen Profesional Jual Hot Angle steel / MS Angle steel / galvanis Angle steel

    Perusahaan kami dununge ing Tangshan City, Provinsi Hebei, basis produksi baja paling gedhe ing China.
    Kita ahli ing adol baja amba, baja saluran lan baja amba galvanis sing cocog karo ASTM, bs, GB, JIS lan standar liyane.
  • H channel steel

    Baja saluran H

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Shandong, China Kelas: Q235B, SM490, SS400, Q345B Teknik: Kekandelan Gulung Panas: Aplikasi 5-45mm: gudang, bengkel, ruang pamer lsp. Panjang: 6-12m Standar: Lebar Flange ASTM: 10- 500 Kandel Flange: 2-50 Lebar Web: 160mm Kandel Web: 6-40mm Jeneng: PREKING Nomer Model: PRK241 Toleransi: ± 1% Layanan Pangolahan: Bending, Las, Punching, Cutting Shape: H-bentuk I-bentuk Ke. ..