Produk

  • kiln nose is China’s high-quality heat-resistant steel guard plate

    irung kiln minangka piring pengawal baja tahan panas berkualitas tinggi ing China

    Irung kiln tungku rotary nganggo desain bentuk H sing paling maju, sing bisa diluncurake kanggo nglindhungi pelindung dhewe lan awak kiln. Bahan kasebut digawe saka ZGCr25Ni20, sing tahan resistensi suhu dhuwur sing apik lan ora gampang di karbonisasi.
  • China’s good quality hot rolled angle steel//MS Angle steel/galvanized Angle steel

    Baja sudhut panas sing apik digulung China // baja Angle MS / baja Angle galvanis

    Perusahaan kami dununge ing Tangshan City, Provinsi Hebei, basis produksi baja paling gedhe ing China.
    Kita duwe spesialis ing adol baja amba, baja saluran lan baja amba galvanis sing memenuhi ASTM, bs, GB, JIS lan standar liyane
  • 330kV station porcelain post insulator is the best quality in China

    Isolator pos porselin stasiun 330kV minangka kualitas paling apik ing China

    Kita nyedhiyakake isolator pos inti padat kanthi voltase 11kV, 24, 35kV, 52kV, 72.5kV, 126kV, 252kV, 363kV, 550kV, 800kV, 1100kV. Kita nyawisake insulator pos wiwit 1952, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.
  • 220kV station porcelain post insulator is very popular among European and American customers

    Isolator pos porselin stasiun 220kV misuwur ing kalangan pelanggan Eropa lan Amerika

    Kita nyedhiyakake isolator pos inti padat kanthi voltase 11kV, 24, 35kV, 52kV, 72.5kV, 126kV, 252kV, 363kV, 550kV, 800kV, 1100kV. Kita nyawisake insulator pos wiwit 1952, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.
  • 170kV station porcelain post insulator meets customer standard requirements

    Isolator pos porselin stasiun 170kV memenuhi persyaratan standar pelanggan

    Kita nyedhiyakake isolator pos inti padat kanthi voltase 11kV, 24, 35kV, 52kV, 72.5kV, 126kV, 252kV, 363kV, 550kV, 800kV, 1100kV. Kita nyawisake insulator pos wiwit 1952, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.
  • deformed steel wire

    kawat baja cacat

    Ringkesan Rincian Cepet Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS Kelas: HRB400 Panjang: 12m, 9m Lokasi Asal: China Jeneng Merek: TR Model Nomer: HRB400, BS4449 Aplikasi Baja Penguatan Deform Standar: AISI, ASTM, BS , DIN, GB, JIS, Diameter konstruksi: 6mm-50mm MOQ: 1 Ton Permukaan: Ireng / Cerah / dikupas / permukaan grinding Ukuran: Kabeh ukuran bisa disesuaikan Tipe: Pasar Utama Babak: Pasifik Selatan; Oceania; tengah wetan ; Tenggara
  • galvanizing tube1

    tabung galvanis1

    Ringkesan Rincian Cepet: ASTM, BS, DIN, GB, JIS Standard2: ASTM A106-2006, ASTM A210-1996, ASTM A53M-2007, BS 1387, BS EN10025, BS EN10219, DIN EN 10216-1-2004, DIN EN 10208-1-1998, DIN EN 10217-1-2005, DIN EN 10025, GB 3087-1999, GB / T 3091-2001, GB / T 3094-2000, JIS G3461-2005, JIS G3452-2004 Kelompok Kelas: 10 # -45 #, 16Mn, A53-A369, paduan Cr-Mo, paduan Mn-V, Q195-Q345, ST35-ST52, STB35-STB42 Kelas: 10 #, 20 #, 45 #, 16Mn, A53 (A, B ), 12Cr2Mo, 15MnV, Q235, Q345, Q195, St37 ...
  • band steel

    waja band

    Standar Ringkesan: Kelas Baja GB: Q195 Lokasi Asal: Teknik China: Perawatan Permukaan Gulung Dingin: Aplikasi Galvanis: Nomer Model Konstruksi: Jeneng Jalur Baja: Ora Ana Jembar: 25-395mm Panjang: Kaya sing dibutuhake, Kaya Jeneng sing dibutuhake: baja galvanis Tipe strip: Coil Steel / Steel Steel Permukaan: Gamelan Warna Galvanis: Kekandelan seng: 0.12-2.0mm jembar: 25-395mm MOQ: 25 Ton Pengepakan: Kustomisasi miturut sarat Kabisan Pasokan Kabisan: 1000 Ton Metrik / Metric Ton saben Wulan galvani ...
  • Unequal Angle

    Angle ora padha

    pengenalan produk Lingkup ukuran: sudhut sing padha: 25 * 25mm ~ 250 * 250mm; sudhut sing ora padha: 75 * 50 ~ 200 * 125mm Standar: Standar GB, JIS, EN, ASTM, standar Laut sangang negara Kelas: Q235B / Q355B / Q420B standar GB; S235JR / S355JR / S355JO / S355J2 standar EN; SS400 / SS540 saka standar JIS; A36, A572 gr.50 / 60 standar ASTM; Gr. A, Gr. B, Gr. AH32, AH36 saka ABS, CC ...
  • Professional Manufacturers Hot Selling Angle steel/MS Angle steel/galvanized Angle steel

    Produsen Profesional Jual Hot Angle steel / MS Angle steel / galvanis Angle steel

    Perusahaan kami dununge ing Tangshan City, Provinsi Hebei, basis produksi baja paling gedhe ing China.
    Kita ahli ing adol baja amba, baja saluran lan baja amba galvanis sing cocog karo ASTM, bs, GB, JIS lan standar liyane.
  • H channel steel

    Baja saluran H

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Shandong, China Kelas: Q235B, SM490, SS400, Q345B Teknik: Kekandelan Gulung Panas: Aplikasi 5-45mm: gudang, bengkel, ruang pamer lsp. Panjang: 6-12m Standar: Lebar Flange ASTM: 10- 500 Kandel Flange: 2-50 Lebar Web: 160mm Kandel Web: 6-40mm Jeneng: PREKING Nomer Model: PRK241 Toleransi: ± 1% Layanan Pangolahan: Bending, Las, Punching, Cutting Shape: H-bentuk I-bentuk Ke. ..
  • 11kV-1100kV station porcelain post insulator conforming to standards of IEC and ANSI.

    11kV-1100kV porselin post insulator posisine sesuai karo standar IEC lan ANSI.

    Kita nyedhiyakake isolator pos inti padat kanthi voltase 11kV, 24, 35kV, 52kV, 72.5kV, 126kV, 252kV, 363kV, 550kV, 800kV, 1100kV. Kita nyawisake insulator pos wiwit 1952, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus. Produk utama kalebu AC lan DC 10kV-1100kV isolator pos-porosain solid, output tahunan 110kV lan ndhuwur luwih saka 180.000 potongan, lan output insulator lan pangsa pasar wis ...