Proyek pangembangan teknologi JMEE menang hadiah nomer loro saka Inovasi Teknologi Teknologi Mesin Material Bangunan Nasional kaping 14

Bubar iki, Asosiasi Industri Mesin Mesin Bahan Bangunan China ngumumake proyek pemenang penghargaan Inovasi Teknologi Industri Mesin Bangunan Nasional nomer 14, lan proyek "Riset Riset Penggilingan Vertikal Pabrik Vidikal kanggo Peningkatan Produksi lan Pengurangan Konsumsi" Jidong entuk hadiah nomer loro.

Ngandelake dhasar industri sing kuwat saka Semen BBMG Jidong lan teknologi permukaan sing apik ing Jidong Wekeley Company, pusat R&D ngringkes wujud rol grinding vertikal, rol grinding lan kondisi kaisi liner saka akeh perusahaan semen, lan fokus ing proses produksi. Kanggo masalah pinunjul kayata nyandhang lapisan las cepet lan output dhisikan sing ora stabil sawise permukaan, analisis teoretis lan demonstrasi solusi ditindakake kanggo nemokake kurva grinding vertikal sing optimal. Inovasi utama proyek riset iki: Kaping pisanan, gambar desain miturut dhuwur lapisan materi sing digunakake kanthi nyata, nambah area grinding sing efektif ing pabrik vertikal; kapindho, gawe pangaturan sing cocog miturut kurva nyandhang lengen roller lan liner ing output paling dhuwur kanggo mesthekake output awal sawise permukaan pabrik vertikal. Ing pucukipun.

Kanthi nambah area grinding sing efektif ing pabrik vertikal lan nambah kurva nyandhang pelapis lengan roller, umur pelapis lengan roller bisa ditambah kanthi nyata, lan area lan bentuk cincin udara bisa disetel miturut pangowahan volume debit slag, saéngga nyuda bedane tekanan internal pabrik, lan entuk paningkatan produksi lan konsumsi. tujuan saka. Pusat R&D nggabungake efek nyata saka kabeh aspek proyek, ningkatake deteksi permukaan lan rencana optimalisasi cincin udara, lan nggawe dhukungan teknis sing kuat kanggo pangopènan pabrik vertikal perusahaan semen lan paningkatan produksi lan konsumsi.


Wektu kiriman: Okt-13-2020