Rilis lengkap dividen restrukturisasi, kekuatan komprehensif saya apik

Ing perusahaan isolator porselen listrik Tangshan kanthi voltase dhuwur, mesin lokakarya rame, lini produksi lagi operasi. Ing bengkel teles, sadurunge midsummer, para pekerja nganggo klambi cekak kringet banget, kerja ing lembur kanggo nggawe pesenan. Ing njaba gudang, link pangiriman sibuk lan tertib. Amarga logo BBMG bisa dideleng ing endi wae ing pabrik, budaya BBMG kanthi budaya kerja amarga inti wis dilebokake ing jantung saben karyawan.

Nalika semana, BBMG nylametake perusahaan isolator porselen listrik voltase ing ambang bangkrut. Sajrone patang taun suwene reorganisasi, BBMG menehi perusahaan insulator porselen listrik voltase dhukungan gedhe babagan pendanaan, pambangun tim bakat, lan resolusi masalah sing ditinggalake sejarah, nggawe perusahaan isolator porselen listrik kanthi entheng perang, nyadari ganti sing apik banget saka bangkrut dadi untung.

Reputasi BBMG Group sing apik, pengaruhe merek domestik lan internasional lan kekuwatan sing atusan milyaran bathi nggawe perusahaan isolator porselen listrik kanthi dhuwur kalebu kulawarga BBMG Group entuk maneh pelanggan sawise nem taun meneng ing pasar insulator porselin langsung. Kepercayaan perusahaan utamane diakoni dening pasar Grid Negara kanthi alangan mlebu sing dhuwur lan sarat dhuwur kanggo reputasi perusahaan lan kualitas produk. Ing wulan Februari 2018, perusahaan isolator porselen listrik tegangan dhuwur entuk tawaran kanggo State Grid Direct Recruiting Zhangbei Flexible DC Project, proyek demonstrasi kunci domestik pertama. State Grid Pass nggambarake posisi perusahaan isolator porselen listrik tegangan dhuwur ing industri porselen kolom lurus sing wis apik. Ing proyek DC DC Olimpiade Musim Dingin sing fleksibel 2022, konsumsi perusahaan isolator porselen listrik tegangan dhuwur yaiku 50%. Wiwit didegake pabrik isolator porselen listrik voltase dhuwur, State Grid menang tawaran anyar. Kisi negara paling dhuwur ing industri iki, lan bathi penjualan mundhak nganti 102% saben taun. Perusahaan isolator Porselen Listrik nerusake pasar insulator keramik pilar sing wis diganggu pirang-pirang taun, lan penghasilan penjualane mundhak 70% saben taun. Ing wulan Oktober 2019, perusahaan isolator porselen listrik tegangan dhuwur wis mbalekake kabeh pelanggan ing telung pasar utama pasar grid nasional, pasar switchyard, lan pasar asing.

Perusahaan isolator porselen listrik voltase dhuwur sing wis diatur maneh, kanggo nambah kualitas operasional lan ningkatake daya saing pasar, upaya manajemen intensif nyuda biaya lan nambah efisiensi. Ing inovasi desain proses, tambahake tingkat pemanfaatan tungku, nyingkat wektu tembak lan suda konsumsi gas; ing pangembangan aksesoris logam, ganti baja tahan karat nganggo bahan aluminium kanggo nyuda biaya pengadaan. Saiki, porselen kolom 3 juta lurus sing dilebokake ing pasar kabeh aman kanggo mbukak kacilakan nol. Saiki, kapasitas produksi perusahaan isolator porselen listrik voltase rangking nomer loro ing negara iki, proses produksi rangking ing level utama ing industri, kualitas produk rangking ing telung ndhuwur ing negara kasebut, lan daya saing pasar lan merek pengaruh terus nambah.A`IF4}I}T5_P(WLINOTO`3R


Wektu kiriman: Jul-10-2020