Peringkat BBMG Grup 50 Paling Ndhuwur ing China Ndhuwur Dhuwur Anyar

Saka tanggal 27 nganti 28 September, "Forum KTT 500 Perusahaan Top China" sing dianakake dening Konfederasi Perusahaan China lan Asosiasi Pengusaha China dianakake ing Zhengzhou. Luwih saka 1.200 wong, kalebu akeh wirausahawan, ahli lan sarjana terkenal, lan perwakilan media main saka 500 perusahaan domestik paling dhuwur, sing nekani rapat kasebut lan ngobrol babagan pangembangan perusahaan kasebut. Wang Zhongyu, Presiden Konfederasi Perusahaan China lan Asosiasi Pengusaha China, menehi laporan intine babagan topik "Ngadhepi Tantangan Minangka Ngupayakake Nggawe Prospek Anyar kanggo Pangembangan Perusahaan Gedhe".

图片 2

BBMG rangking nomer 180 ing antarane 500 perusahaan Tionghoa paling dhuwur ing taun 2020 kanthi prestasine apik banget, nganti 3 papan saben taune; rangking ke-74 ing antarane 500 perusahaan manufaktur Tiongkok ing taun 2020, nganti 4 papan saben taun; peringkat ing antarane 100 perusahaan terkemuka ing industri berkembang strategis China ing taun 2020 Peringkat 57th, munggah 7 papan saben taun, lan kabeh rangking telu luwih apik dibandhingake taun 2019. Nalika ngadhepi lingkungan eksternal sing rumit lan parah, daya saing bisnis utama BBMG duwe wis ditingkatake kanthi nyata, nuduhake prestasi reformasi lan inovasi.

BBMG Group's 2020 Top 500 Chinese Enterprises Rankings Reached a New High

Tema forum puncak iki yaiku "Pendhidhikan mesin anyar: pangembangan perusahaan gedhe ing pangowahan". Peserta uga fokus ing "Forum Pengembangan Manufaktur Berkwalitas Tinggi", "Inovasi mesin anyar lan mbukak game anyar, lan nyepetake pangembangan industri informasi elektronik." "Forum Pengembangan Industri Keamanan Informasi Keempat" lan "Konstruksi Hubungan Tenaga Kerja Harmoni ing Perusahaan miturut Pola Pangembangan Anyar" lan topik liyane kabeh diijolake, lan dheweke bareng-bareng ngrembug babagan pamikiran strategis ngolah kesempatan anyar lan mbukak game anyar ing kahanan sing ganti . BBMG bakal njupuk kesempatan iki kanggo terus ningkatake kualitas klompok sing luwih dhuwur, standar sing luwih dhuwur lan pembangunan sing luwih berkelanjutan, lan ngupayakake nggawe kahanan anyar kanggo pangembangan klompok sing berkualitas tinggi.

Ambang kanggo 500 perusahaan China paling dhuwur ing taun 2020 yaiku 35,96 milyar yuan ing penghasilan operasional. Perusahaan sing duwe dhaptar entuk total penghasilan 86,02 triliun yuan, tambah 6,92 triliun yuan tinimbang taun sadurunge, lan tingkat pertumbuhan 8,75%.

 


Wektu kiriman: Okt-13-2020