Baja saluran H

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Shandong, China
Kelas:
Q235B, SM490, SS400, Q345B
Teknik:
Panas Digulung
Kekandelan:
5-45mm
Aplikasi:
gudang, bengkel, ruang pamer lsp.
Dawa:
6-12m
Standar:
ASTM
Jembar Flange:
10-500
Kandel Flange:
2-50
Jembar Web:
160mm
Kekandelan Web:
6-40mm
Jeneng:
PREKING
Nomer Model:
PRK241
Toleransi:
± 1%
Layanan pangolahan:
Bending, Las, Punching, Cutting
Wangun:
H-bentuk I-bentuk
Tembung wigati:
Beam Profil
Lumahing:
Lumahing Karbon Ireng
Sertifikat:
ISO9001 / SGS / BV
Syarat pembayaran:
30% TT + 70% Saldo
MOQ:
1 Ton

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Cement mill

      Pabrik semen

      Pabrik roller JLMS digunakake kanggo pre-grinding clinker semen. Prinsip sing digunakake yaiku: klinker mlebu pabrik liwat sulur tengah: bahan kasebut tiba ing tengah cakram grinding kanthi gravitasi. Cakram grinding disambungake kanthi kuat karo reducer lan milih rotasi kanthi kacepetan sing tetep. Rotasi kacepetan pancet kanggo grinding disc nyebarake bahan dhasar kanthi rata lan horisontal ing piring lapisan cakram grinding, ing endi roller grinding jinis ban nresep ...

    • Coal vertical mill

      Pabrik vertikal batubara

      Pabrik batubara JGM2-113 minangka pabrik batubara tipe rol kanthi kecepatan menengah. Bagéyan pulverizing minangka cincin puteran lan 3 rol grinding sing muter ing sadawane cincin grinding, lan rol dipasang lan saben bisa muter ing porosé. Kanggo batubara mentah sing wis pulver, tiba ing ring grinding saka saluran gulung batubara tengah lan cincin grinding puteran mindhah batubara mentah menyang lorong cincin grinding kanthi gaya sentrifugal. Batubara mentah dibusuk dening roller. nggulung ...

    • Permanent magnet direct-drive electric roller

      Roda listrik drive permanen magnet permanen

      jembaré band (mm) dawa (mm) diameter (mm) daya (KW) torsi (KNm) kacepetan tape (m / s) 500 650 500 5.5-11 0.54-1.09 2.5 650 800 500、630 5.5-45 0.54-5.65 1.25 -2.5 800 950 500 ~ 800 5.5-132 0.43-16.72 1-3.15 1000 1150 500 ~ 1400 7.5-500 0.46-69.96 1-5 1200 1400 500 ~ 1400 15-630 0.74-88.16 1-5 1400 1600 800 ~ 1400 550710 4.39-99.35 1-5 1600 1800 1000 ~ 1400 110-800 11-111.94 1-5

    • 170kV station porcelain post insulator meets customer standard requirements

      Isolasi pos porselin stasiun 170kV ketemu ...

      Produk utama kalebu AC lan DC 10kV-1100kV isolator poros porselen inti, output 110kV taunan lan ndhuwur luwih saka 180.000 potongan, lan output insulator lan pangsa pasar mesthi rangking ing industri post insulator ing China kanggo pirang-pirang taun. Produk kami umume digunakake ing stasiun listrik UHV. 1. kita minangka pemasok insulator State Power Grid, Grid Daya Selatan lan peralatan listrik Voltase utama utama ing China, ...

    • 330kV station porcelain post insulator is the best quality in China

      Isolator pos porselin stasiun 330kV yaiku ...

      Produk utama kalebu AC lan DC 10kV-1100kV isolator poros porselen inti, output 110kV taunan lan ndhuwur luwih saka 180.000 potongan, lan output insulator lan pangsa pasar mesthi rangking ing industri post insulator ing China kanggo pirang-pirang taun. Produk kami umume digunakake ing stasiun listrik UHV. 1. kita minangka pemasok insulator State Power Grid, Grid Daya Selatan lan peralatan listrik Voltase utama utama ing China, ...

    • 11kV-1100kV station porcelain post insulator conforming to standards of IEC and ANSI.

      11kV-1100kV stasiun porselen post insulator co ...

      Kita nyedhiyakake isolator pos inti padat kanthi voltase 11kV, 24, 35kV, 52kV, 72.5kV, 126kV, 252kV, 363kV, 550kV, 800kV, 1100kV. Kita nyawisake insulator pos wiwit 1952, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus. Produk utama kalebu AC lan DC 10kV-1100kV isolator pos-porosain solid, output tahunan 110kV lan ndhuwur luwih saka 180.000 potongan, lan insulator outpu ...