Roller grinding

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Standar Bahan GB, EN, DIN, ASTM, GOST, JIS, ISO
Pangolahan Material Forging, Casting, Welding
Perawatan Panas Annealing, Normalisasi, Q&T, Pengerasan Induksi
Toleransi Mesin Maks. 0,01mm
Kasar Mesin Maks. Ra 0,4
Modul Gir 8-60
Akurasi Gigi Maks. ISO Kelas 5
Bobot / Satuan 100kgs - 60 000kgs
Lamaran Tambang, Semen, Konstruksi, Kimia, Pengeboran Minyak, Pabrik Baja, Pabrik Gula lan Pembangkit Listrik
Sertifikasi ISO 9001

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Cement vertical mill

      Pabrik vertikal semen

      Pabrik semen minangka peralatan sing kanggo mecah bahan baku semen. Prinsip kerja kaya ing ngisor iki: bahan mentahan diwenehake menyang saluran pakan liwat katup kunci udara kanthi berturut-turut, lan saluran pakan nyebar menyang interior pabrik liwat sisih pamisah. Bahan kasebut tiba ing tengah cakram grinding kanthi pengaruh gravitasi lan aliran udara. Cakram grinding disambungake kanthi kuat karo reducer lan muter kanthi kacepetan tetep. Kacepetan nyengir ...

    • Slag vertical mill

      Pabrik vertikal slag

      Pabrik vertikal slag minangka peralatan grinding jinis nyapu udara tekanan negatif, sing bakal garing slag lan tlatah slag. Lemah slag kanthi roller grinding ing cakram grinding kalebu rong bagean: bagean cilik saka slag anyar kanthi isi banyu dhuwur lan umume slag sing durung rampung kanthi isi banyu ngisor. Bagéan slag sing durung rampung iki minangka bahan kasar sing dibalekake sawise dipisahake karo pamisah amarga partikel sing luwih gedhe. Angin tekanan negatif sing kuat nyebabake ...

    • Coal vertical mill

      Pabrik vertikal batubara

      Pabrik batubara JGM2-113 minangka pabrik batubara tipe rol kanthi kecepatan menengah. Bagéyan pulverizing minangka cincin puteran lan 3 rol grinding sing muter ing sadawane cincin grinding, lan rol dipasang lan saben bisa muter ing porosé. Kanggo batubara mentah sing wis pulver, tiba ing ring grinding saka saluran gulung batubara tengah lan cincin grinding puteran mindhah batubara mentah menyang lorong cincin grinding kanthi gaya sentrifugal. Batubara mentah dibusuk dening roller. nggulung ...

    • Roller Press

      Roller Press

      Roller press minangka peralatan grinding anyar sing digawe ing pertengahan 1980-an. Teknologi ekstrusi lan grinding anyar sing umume kalebu efek samping sing apik kanggo ngirit energi, lan entuk perhatian banget saka industri semen internasional. Wis dadi teknologi anyar ing pangembangan teknologi grinding. Mesin kasebut nggunakake prinsip panggunaan konsumsi energi sithik saka lapisan bahan tekanan tinggi lan nggunakake mode kerja partikel siji ...

    • Cement mill

      Pabrik semen

      Pabrik roller JLMS digunakake kanggo pre-grinding clinker semen. Prinsip sing digunakake yaiku: klinker mlebu pabrik liwat sulur tengah: bahan kasebut tiba ing tengah cakram grinding kanthi gravitasi. Cakram grinding disambungake kanthi kuat karo reducer lan milih rotasi kanthi kacepetan sing tetep. Rotasi kacepetan pancet kanggo grinding disc nyebarake bahan dhasar kanthi rata lan horisontal ing piring lapisan cakram grinding, ing endi roller grinding jinis ban nresep ...

    • Raw Vertical Mill

      Pabrik Vertikal Mentah

      Pabrik vertikal mentah minangka salah sawijining jinis pabrik rol sing dilengkapi 4 rol. Roller grinding, arm rocker, struktur dhukungan lan sistem hidrolik minangka unit daya grinding, sing dipérang dadi 4 klompok lan ditata ing sekitar cakrik grinding. Ing sudut pandang teknis lan ekonomi, pabrik vertikal mentah minangka peralatan grinding sing canggih banget, dibandhingake karo peralatan grinding tradisional, duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: - Bisa digunakake kanggo mecah macem-macem bahan - ...