peralatan mecah lan suku cadang

  • Grinding roller

    Roller grinding

    Bahan Standar GB, EN, DIN, ASTM, GOST, JIS, ISO Material Processing Forging, Casting, Welding Heat Therapy Annealing, Normalisasi, Q&T, Induction Hardening Machining Tolerance Max. 0,01mm Mesin Kekasaran Max. Ra 0.4 Modul Gir 8-60 Akurasi Teeth Max. ISO Kelas 5 Bobot / Satuan 100kgs - 60 000kgs Aplikasi Pertambangan, Semen, Konstruksi, Kimia, Pengeboran Minyak, Pabrik Baja, Pabrik Gula lan Sertifikasi Pembangkit Listrik ISO 9001
  • Roller Press

    Roller Press

    Roller press minangka jinis peralatan ngremuk anyar sing digawe internasional ing pertengahan taun 1980an. Teknologi grinding ekstrusi anyar umume kalebu efek pengaruhe ing penghematan energi, lan wis akeh dihargai karo industri semen internasional minangka grinding pangembangan. Teknologi kriya anyar.
  • Raw Vertical Mill

    Pabrik Vertikal Mentah

    Pabrik vertikal bahan baku yaiku pabrik rol sing dilengkapi 4 grinding.
  • Coal vertical mill

    Pabrik vertikal batubara

    Pabrik batu bara JGM2-113 minangka pabrik rol kanthi kecepatan menengah. Sisih grinding iki kalebu ring grinding puteran lan telung rol grinding sing tetep lan muter kanthi muter ing sadawane cincin grinding.
  • Cement vertical mill

    Pabrik vertikal semen

    Pabrik vertikal semen digunakake kanggo nggiling bahan baku semen. Prinsip sing digunakake yaiku: bahan mentah ngetik pipa debit liwat katup kunci udara telung arah, lan pipa debit mlebu ing jero pabrik liwat sisih pamisah.
  • Cement mill

    Pabrik semen

    Pabrik roller JLMS digunakake kanggo pre-grinding clinker semen.
  • Slag vertical mill

    Pabrik vertikal slag

    Pabrik vertikal slag minangka peralatan grinding jinis nyapu udara tekanan negatif, sing bakal garing slag lan tlatah slag.