tabung galvanis1

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Standar:  ASTM, BS, DIN, GB, JIS
Standar2:  ASTM A106-2006, ASTM A210-1996, ASTM A53M-2007, BS 1387, BS EN10025, BS EN10219, DIN EN 10216-1-2004, DIN EN 10208-1-1998, DIN EN 10217-1-2005, DIN EN 10025, GB 3087-1999, GB / T 3091-2001, GB / T 3094-2000, JIS G3461-2005, JIS G3452-2004
Kelompok Kelas:  10 # -45 #, 16Mn, A53-A369, paduan Cr-Mo, paduan Mn-V, Q195-Q345, ST35-ST52, STB35-STB42
Kelas:  10 #, 20 #, 45 #, 16Mn, A53 (A, B), 12Cr2Mo, 15MnV, Q235, Q345, Q195, St37-2, STB35
Kekandelan:  0,6 - 30 mm
Bentuk Bagean:  Alun-alun
Diameter njaba:  10 * 10-600 * 600mm
Papan Asal:  Tianjin, China
Aplikasi:  Pipa Struktur
Teknik:  ERW
Sertifikasi:  ISO ABS
Perawatan lumahing:  diminyaki, dicet utawa miturut panjaluk
Pipa Khusus:  Pipa Tembok Kandel
Paduan Utawa Ora:  Non-campuran
Toleransi:  ± 5%
Jinis:  Tabung Persagi
Menengah utawa Ora:  Non sekunder
Dawa:  5.8m-12m utawa kaya sing dibutuhake
jinis:  ERW
pabrikan:  iya
Simpenan:  iya
Lapisan Zn:  60-400g / m2 saben panjaluk
pengawasan:  pamriksa pihak katelu bisa ditampa
pengepakan:  n mbendel, kemasan segara
istilah perdagangan:  FOB, CIF, CFR

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Grinding roller

      Roller grinding

      Bahan Standar GB, EN, DIN, ASTM, GOST, JIS, ISO Material Processing Forging, Casting, Welding Heat Therapy Annealing, Normalisasi, Q&T, Induction Hardening Machining Tolerance Max. 0,01mm Mesin Kekasaran Max. Ra 0.4 Modul Gir 8-60 Akurasi Teeth Max. ISO Kelas 5 Bobot / Satuan 100kgs - 60 000kgs Aplikasi Pertambangan, Semen, Konstruksi, Kimia, Pengeboran Minyak, Pabrik Baja, Pabrik Gula lan Sertifikasi Pembangkit Listrik ISO 9001

    • 125type bag cage

      Kandhang tas jenis 125

      Bahan / Rampung Baja Karbon / Baja Galvanis Baja Ringan 304 Baja Tahan Karat 316 Dilapisi Epoxy Baja Karat (Temp Tinggi <325 °) Inknel 600 utawa 601 Kabel Vertikal 10, 12, 20, 5, 6, 8, 16, 24 Gauges Kawat 10, 11, 12, 7, 9, 13 Diameter 4 '' - 6 1/8 '' Panjang 6 '' - 12 '' Cage Shape Round Oval Envelope Cage Top Style Rolled Flange (Turned Down Flange) Split Collar (Rolled Band) Slotted Kabeh Wire Split Ring Cage Styles Ngisor W ...

    • H channel steel

      Baja saluran H

      Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Shandong, China Kelas: Q235B, SM490, SS400, Q345B Teknik: Kekandelan Gulung Panas: Aplikasi 5-45mm: gudang, bengkel, ruang pamer lsp. Panjang: 6-12m Standar: Lebar Flange ASTM: 10- 500 Kandel Flange: 2-50 Lebar Web: 160mm Kandel Web: 6-40mm Jeneng: PREKING Nomer Model: PRK241 Toleransi: ± 1% Layanan Pangolahan: Bending, Las, Punching, Cutting Shape: H-bentuk I-bentuk Ke. ..

    • 11kV-1100kV station porcelain post insulator conforming to standards of IEC and ANSI.

      11kV-1100kV stasiun porselen post insulator co ...

      Kita nyedhiyakake isolator pos inti padat kanthi voltase 11kV, 24, 35kV, 52kV, 72.5kV, 126kV, 252kV, 363kV, 550kV, 800kV, 1100kV. Kita nyawisake insulator pos wiwit 1952, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus. Produk utama kalebu AC lan DC 10kV-1100kV isolator pos-porosain solid, output tahunan 110kV lan ndhuwur luwih saka 180.000 potongan, lan insulator outpu ...

    • Unequal Angle

      Angle ora padha

      pengenalan produk Lingkup ukuran: sudhut sing padha: 25 * 25mm ~ 250 * 250mm; sudhut sing ora padha: 75 * 50 ~ 200 * 125mm Standar: Standar GB, JIS, EN, ASTM, standar Laut sangang negara Kelas: Q235B / Q355B / Q420B standar GB; S235JR / S355JR / S355JO / S355J2 standar EN; SS400 / SS540 saka standar JIS; A36, A572 gr.50 / 60 standar ASTM; Gr. A, Gr. B, ...

    • 330kV station porcelain post insulator is the best quality in China

      Isolator pos porselin stasiun 330kV yaiku ...

      Produk utama kalebu AC lan DC 10kV-1100kV isolator poros porselen inti, output 110kV taunan lan ndhuwur luwih saka 180.000 potongan, lan output insulator lan pangsa pasar mesthi rangking ing industri post insulator ing China kanggo pirang-pirang taun. Produk kami umume digunakake ing stasiun listrik UHV. 1. kita minangka pemasok insulator State Power Grid, Grid Daya Selatan lan peralatan listrik Voltase utama utama ing China, ...