Produsen Profesional Jual Hot Angle steel / MS Angle steel / galvanis Angle steel

Katrangan singkat:

Perusahaan kami dununge ing Tangshan City, Provinsi Hebei, basis produksi baja paling gedhe ing China.
Kita ahli ing adol baja amba, baja saluran lan baja amba galvanis sing cocog karo ASTM, bs, GB, JIS lan standar liyane.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan rinci

Parameter produk sing diproduksi dening perusahaan yaiku kaya ing ngisor iki

Standar

ASTM, bs, GB, JIS

Sasmita

Seri S235JR-S335JR

Papan Asal

Hebei, China

Nomer Model

5 # ~ ​​10 #

Jinis

Padha karo

 

Lamaran

Menara transmisi. struktur, damel kapal lsp.

 

Toleransi

± 5%

Layanan pangolahan

Las, Punching, Cutting

Teknik

Panas Digulung

Materi

SS400

Dawane

6m-12m

Certified

ISO, FPC, PCL, CCS, BV, ABS, RINA, NK, KR, VL

Ukuran

50 * 50mm-100 * 100mm

Ngundhuh port

Plabuhan Tianjin

Pangiriman

15 dina

Jangka wektu pambayaran

L / CT / T (Celengan 30%)

Ukuran paket siji

100X100X10 cm

 

Jinis Paket

Paket standar MIll kanthi Max 4 MT saben BDL

 

Tuladha Gambar:

FactoryPhoto3

Lembar spesifikasi produk

Lingkup ukuran: sudhut sing padha: 25 * 25mm ~ 250 * 250 mm; sudhut sing ora padha: 75 * 50 ~ 200 * 125mm

Standar: Standar GB, JIS, EN, ASTM, Standar laut sanga negara

Kelas: standar Q235B / Q355B / Q420B; standar S235JR / S355JR / S355JO / S355J2 saka EN; SS400 / SS540 saka standar JIS; A36, A572 gr.50 / 60 standar ASTM; Gr. A, Gr. B, Gr. Standar AH32, AH36 saka ABS, CCS, VL, LR, BV, KR, RINA lan NK

Angle sing padha 

Spesifikasi

(mm)

Bobot teori (kg / m)

Spesifikasi

(mm)

Bobot teori (kg / m)

Spesifikasi

(mm)

Bobot teori (kg / m)

25 * 25 * 2.5

0,98 

65 * 65 * 6

5.91 

125 * 125 * 12

22.70 

25 * 25 * 3

1.12 

65 * 65 * 8

7.66 

130 * 130 * 9

17,90 

30 * 30 * 2.5

1.17 

70 * 70 * 5

5.76 

130 * 130 * 10

19.70 

30 * 30 * 3

1,36 

70 * 70 * 6

6.38 

130 * 130 * 12

23,40 

30 * 30 * 4

1,78 

70 * 70 * 7

7.35 

130 * 130 * 15

28.80 

30 * 30 * 5

2.16 

70 * 70 * 8

8.37 

140 * 140 * 10

21.49 

38 * 38 * 3

1,72 

75 * 75 * 6

6.85 

140 * 140 * 12

25.52 

38 * 38 * 4

2.26 

75 * 75 * 8

8.92 

140 * 140 * 14

29,49 

40 * 40 * 3

1,83 

75 * 75 * 9

9.96 

150 * 150 * 12

27.30 

40 * 40 * 4

2.41 

75 * 75 * 10

11.02 

150 * 150 * 15

33,60 

40 * 40 * 5

2.92 

80 * 80 * 6

7.32 

150 * 150 * 16

35,80 

40 * 40 * 6

3.50 

80 * 80 * 7

8,48 

160 * 160 * 12

29,39 

45 * 45 * 4

2,74 

80 * 80 * 8

9.55 

160 * 160 * 14

33,99 

45 * 45 * 5

3.38 

80 * 80 * 10

11.87 

160 * 160 * 16

38.52 

50 * 50 * 3

2.33 

90 * 90 * 6

8.28 

175 * 175 * 12

31,80 

50 * 50 * 4

3.06 

90 * 90 * 7

9.59 

175 * 175 * 15

39,40 

50 * 50 * 5

3.77 

90 * 90 * 8

10.90 

180 * 180 * 12

33.16 

50 * 50 * 6

4.43 

90 * 90 * 9

9.59 

180 * 180 * 14

38,38 

50 * 50 * 8

5.82 

90 * 90 * 10

13.30 

180 * 180 * 16

43.54 

55 * 55 * 5

4.17 

100 * 100 * 6

9.22 

180 * 180 * 18

48.63 

56 * 56 * 4

3.493 

100 * 100 * 7

10.70 

200 * 200 * 14

42,90 

56 * 56 * 5

4.326 

100 * 100 * 8

12.1

200 * 200 * 15

45.30 

60 * 60 * 4

3.68 

100 * 100 * 10

14,90 

200 * 200 * 18

54,40 

60 * 60 * 5

4,55 

100 * 100 * 12

17,90 

200 * 200 * 20

59.70 

60 * 60 * 6

5.41 

100 * 100 * 13

19.10 

200 * 200 * 25

73,60 

60 * 60 * 8

7.09 

110 * 110 * 7

11.92 

250 * 250 * 20

76.18 

63 * 63 * 5

4.81 

110 * 110 * 8

13.47 

250 * 250 * 25

93.77 

63 * 63 * 6

5.72 

110 * 110 * 10

16.69 

250 * 250 * 28

104.00 

63 * 63 * 7

6.54 

125 * 125 * 8

15.51 

250 * 250 * 30

111,32 

65 * 65 * 5

5.00 

125 * 125 * 10

19.14 

250 * 250 * 35

128.00 

 

Katrangan kauntungan

1.Perusahaan kita minangka anak perusahaan Grup BBMG Beijing. Iki tanggung jawab kanggo pengadaan produk baja terpusat kanggo kabeh perusahaan ing klompok kasebut. Volume penjualan baja tahunan ngluwihi 1 yuta ton. Perusahaan kami nggunakake sumber daya produksi baja ing Kota Tangshan, Provinsi Hebei kanggo nggabungake saluran pengadaan, lan wis menehi perjanjian kerjasama jangka panjang karo 22 perusahaan produksi baja, lan duwe hubungan kerja sama sing apik.

2. Perusahaan kita duwe gudang gedhe, sing bisa diwenehake miturut kebutuhan pelanggan.

FactoryPhoto1

FactoryPhoto2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Roller Press

      Roller Press

      Roller press minangka peralatan grinding anyar sing digawe ing pertengahan 1980-an. Teknologi ekstrusi lan grinding anyar sing umume kalebu efek samping sing apik kanggo ngirit energi, lan entuk perhatian banget saka industri semen internasional. Wis dadi teknologi anyar ing pangembangan teknologi grinding. Mesin kasebut nggunakake prinsip panggunaan konsumsi energi sithik saka lapisan bahan tekanan tinggi lan nggunakake mode kerja partikel siji ...

    • Raw Vertical Mill

      Pabrik Vertikal Mentah

      Pabrik vertikal mentah minangka salah sawijining jinis pabrik rol sing dilengkapi 4 rol. Roller grinding, arm rocker, struktur dhukungan lan sistem hidrolik minangka unit daya grinding, sing dipérang dadi 4 klompok lan ditata ing sekitar cakrik grinding. Ing sudut pandang teknis lan ekonomi, pabrik vertikal mentah minangka peralatan grinding sing canggih banget, dibandhingake karo peralatan grinding tradisional, duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: - Bisa digunakake kanggo mecah macem-macem bahan - ...

    • kiln support roller

      roller dhukungan kiln

      Ukuran lan bobote Jeneng Ukuran Bobot KG Kiln roller roller Ф1400 × 900 10100 2. komponen kimia : - Bahan : GS-28Mn6N TGL14395 / 02 C% 0.25-0.32 P (maks)% 0,40 Si% 0.20-0.40 S (maks)% 0,40 Mn% 1,40-1.70 Bahan : 25CrMo4 EN10083-1 C% 0,22-0,29 P% ≤0,035 Si% -0,40 S% -0,045 Mn% 0,60-0,90 Cr% 0,90-1,20 Mo% 0,15-0,30 Materi : ST60- 2-TGL 7960 C% 0.38-0.49 P% -0.045 Si% 0.17-0.37 S% -0.045 Mn% 0.50-0.80 Cr% -0,30 Ni% -0,30 Cu% -0,30 Tikar ...

    • 11kV-1100kV station porcelain post insulator conforming to standards of IEC and ANSI.

      11kV-1100kV stasiun porselen post insulator co ...

      Kita nyedhiyakake isolator pos inti padat kanthi voltase 11kV, 24, 35kV, 52kV, 72.5kV, 126kV, 252kV, 363kV, 550kV, 800kV, 1100kV. Kita nyawisake insulator pos wiwit 1952, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus. Produk utama kalebu AC lan DC 10kV-1100kV isolator pos-porosain solid, output tahunan 110kV lan ndhuwur luwih saka 180.000 potongan, lan insulator outpu ...

    • chains with attachments

      rante kanthi lampiran

    • Cement mill

      Pabrik semen

      Pabrik roller JLMS digunakake kanggo pre-grinding clinker semen. Prinsip sing digunakake yaiku: klinker mlebu pabrik liwat sulur tengah: bahan kasebut tiba ing tengah cakram grinding kanthi gravitasi. Cakram grinding disambungake kanthi kuat karo reducer lan milih rotasi kanthi kacepetan sing tetep. Rotasi kacepetan pancet kanggo grinding disc nyebarake bahan dhasar kanthi rata lan horisontal ing piring lapisan cakram grinding, ing endi roller grinding jinis ban nresep ...