Hubungi Kita

Tangshan Jidong Mekanik lan Peralatan Listrik Co., Ltd.

Alamat

Bangunan Qixin, 15 xinhua dong dao, distrik lubei, kutha tangshan, provinsi hebei, China ince, China

Telpon

Adol: 0086-18032500996

Dhukungan: 0086-13373153253

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita