waja band

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan

Standar: GB
Kelas Baja: Q195
Papan Asal: China
Teknik: Dingin Digulung
Perawatan lumahing: Galvanis
Aplikasi: Konstruksi
Nomer Model: Strip Steel
Jeneng merek: Ora ana
Jembar: 25-395mm
Length: Minangka dibutuhake, Kaya sing dibutuhake
Jeneng Produk: strip baja galvanis
Jinis: Steel Coil / Strip Steel
Lumahing: Galvanis Gamelan
Werna: Seng
kekandelan: 0.12-2.0mm
jembaré: 25-395mm
MOQ: 25 NUNUNG
Pengepakan: Kustomisasi miturut sarat

Kemampuan Pasokan

Kemampuan Pasokan:
1000 Metric Ton / Metric Ton per Sasi koil baja galvanis / Baja Strip
Jeneng : strip baja galvanis
Jinis Koil Baja / Baja Strip
Lumahing Gamelan Galvanis
Dawane
Kaya sing dibutuhake
kekandelan 0.12-2.0mm
Materi Q195
jembaré 25-395mm
Ketentuan pambayaran T / T, L / C nalika dideleng utawa Jaminan Alibaba.com
Istilah pangiriman FOB / CIF / CFR
Pelabuhan pemuatan pelabuhan Tianjin utawa pelabuhan ing China


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Cement mill

      Pabrik semen

      Pabrik roller JLMS digunakake kanggo pre-grinding clinker semen. Prinsip sing digunakake yaiku: klinker mlebu pabrik liwat sulur tengah: bahan kasebut tiba ing tengah cakram grinding kanthi gravitasi. Cakram grinding disambungake kanthi kuat karo reducer lan milih rotasi kanthi kacepetan sing tetep. Rotasi kacepetan pancet kanggo grinding disc nyebarake bahan dhasar kanthi rata lan horisontal ing piring lapisan cakram grinding, ing endi roller grinding jinis ban nresep ...

    • kiln nose is China’s high-quality heat-resistant steel guard plate

      irung kiln minangka panas-re ...

      Bahan ing kilen rotary bakal dibuwang metu kanthi kecenderungan awak kiln sawise kalinasi rampung. Outlet ngeculake biasane ana ing endhase kiln rotary. Mula, piring penjaga kepala kiln kudu dikuatake ing endhas tungku. Fungsi utama penjaga kepala tungku yaiku kanggo nglindhungi silinder kepala kiln saka kobong, korosi lan deformasi, lan kanggo nglindhungi lan nambah umur servis kiln hea ...

    • deformed steel wire

      kawat baja cacat

      Ringkesan Rincian Cepet Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS Kelas: HRB400 Panjang: 12m, 9m Lokasi Asal: China Jeneng Merek: TR Model Nomer: HRB400, BS4449 Aplikasi Baja Penguatan Deform Standar: AISI, ASTM, BS , DIN, GB, JIS, Diameter konstruksi: 6mm-50mm MOQ: 1 Ton Permukaan: Ireng / Cerah / dikupas / permukaan grinding Ukuran: Kabeh ukuran bisa disesuaikan Tipe: Pasar Utama Babak: Pasifik Selatan; Oceania; tengah wetan ; Tenggara

    • Grinding roller

      Roller grinding

      Bahan Standar GB, EN, DIN, ASTM, GOST, JIS, ISO Material Processing Forging, Casting, Welding Heat Therapy Annealing, Normalisasi, Q&T, Induction Hardening Machining Tolerance Max. 0,01mm Mesin Kekasaran Max. Ra 0.4 Modul Gir 8-60 Akurasi Teeth Max. ISO Kelas 5 Bobot / Satuan 100kgs - 60 000kgs Aplikasi Pertambangan, Semen, Konstruksi, Kimia, Pengeboran Minyak, Pabrik Baja, Pabrik Gula lan Sertifikasi Pembangkit Listrik ISO 9001

    • kiln support roller

      roller dhukungan kiln

      Ukuran lan bobote Jeneng Ukuran Bobot KG Kiln roller roller Ф1400 × 900 10100 2. komponen kimia : - Bahan : GS-28Mn6N TGL14395 / 02 C% 0.25-0.32 P (maks)% 0,40 Si% 0.20-0.40 S (maks)% 0,40 Mn% 1,40-1.70 Bahan : 25CrMo4 EN10083-1 C% 0,22-0,29 P% ≤0,035 Si% -0,40 S% -0,045 Mn% 0,60-0,90 Cr% 0,90-1,20 Mo% 0,15-0,30 Materi : ST60- 2-TGL 7960 C% 0.38-0.49 P% -0.045 Si% 0.17-0.37 S% -0.045 Mn% 0.50-0.80 Cr% -0,30 Ni% -0,30 Cu% -0,30 Tikar ...

    • Slag vertical mill

      Pabrik vertikal slag

      Pabrik vertikal slag minangka peralatan grinding jinis nyapu udara tekanan negatif, sing bakal garing slag lan tlatah slag. Lemah slag kanthi roller grinding ing cakram grinding kalebu rong bagean: bagean cilik saka slag anyar kanthi isi banyu dhuwur lan umume slag sing durung rampung kanthi isi banyu ngisor. Bagéan slag sing durung rampung iki minangka bahan kasar sing dibalekake sawise dipisahake karo pamisah amarga partikel sing luwih gedhe. Angin tekanan negatif sing kuat nyebabake ...