Babagan Kita

jsdgfhk

Tangshan Jidong Mekanik lan Peralatan Listrik Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Tangshan Jidong Mechanical and Electrical Equipment Co., Ltd minangka perusahaan berorientasi layanan produksi komprehensif, patungan karo Tangshan Jidong Equipment & Engineering Co., Ltd lan Tangshan Jidong Cement Co., Ltd. Minangka platform hosting integrasi sistematis , manajemen terpusat lan operasional integratif sumber internal saka Jidong Development Group. Perusahaan duwe pengalaman pabrik peralatan satus taun lan luwih saka 30 taun pengalaman perawatan kanggo lini produksi semen proses garing anyar.

Bisnis inti nutupi persediaan peralatan semen lan suku cadang, pangopènan peralatan lan suku cadang, inovasi lan langkah teknis, operasi lan pangopènan lini produksi, konsultasi manajemen lsp kanggo nyedhiyakake solusi sistematis profesional marang para pelanggan.

pic

Inti Kita

Bisnis Inti :

Telung pusat bisnis :

1. platform layanan e-commerce
2. Dagang online kanggo produk standar
3. Solusi khusus kanggo produk profesional, proyek perawatan lan layanan teknis
4. Nuduhake inventaris ing antarane perusahaan anggota.

pusat nyedhiyakake layanan inspeksi kanggo peralatan kanggo nyuda kesalahan darurat situs, lan nambah stabilitas peralatan sing mlaku. 

Wolung bisnis kaya ing ngisor iki:

Tim Teknis Profesional :

1. kalibrasi sistem kanggo lini produksi
2. ngawasi getaran,
3. ngawasi sing ora migunani,
4. tes lan analisis minyak
5. pengujian penyelesaian dhasar,
6. deteksi suhu
7. ngawasi motor
8. pangujian dinamis lan statis kiln rotary.

1.Tiga ISO analis getaran sertifikasi internasional
2.Tiga Ⅱ upgrade insinyur NDT
3,32 listrik, mekanik, proses, generasi tenaga lan insinyur sipil
4. Pusat manufaktur ulang peralatan - Kanggo ndandani macem-macem peralatan seluler lan kompresor udara.
5. Pangopènan, Panyimpenan, Latihan.
6. Pusat konsultasi teknik Mesin- Kanggo nindakake bisnis penawaran, nyedhiyakake basis data ekspor lan konsultasi teknis profesional

limang proyek inti

1. Proyek pemanfaatan panas sing sumringah silinder

Perusahaan kami wis fokus ing riset pasar lan ngrampungake desain kolektor panas tungku tungku putar kanggo nyedhiyakake listrik, pemanasan banyu mandi lan pemanasan ing mangsa adhem. Kita bisa nggawe investigasi lan desain situs miturut syarat pelanggan kanggo nyedhiyakake layanan modular lan individu kanggo para pelanggan.
Utamane ing aspek pembangkit listrik , Perusahaan kami nggunakake teknologi pembangkit listrik tenaga panas limbah semen suhu rendah. Teknologi iki langsung nggunakake panas limbah suhu sithik sing dibuwang saka bolongan mlebu lan outlet kiln kanggo ngasilake energi listrik. Ora ana konsumsi bahan bakar lan ora ana polusi sajrone nggawe listrik. Iki minangka teknologi pembangkit listrik tenaga ijo sing duwe mupangat ekonomi, bersih lan ijo, sing cocog karo kabijakan pamrentahan sing bersih lan hemat energi. Nduwe papan lan prospek pembangunan sing apik.
Kauntungan saka proyek:
1, Unit digawe adhem banyu nggunakake teknologi penguapan flash, sing bisa nggunakake panas limbah sing akeh kanggo ningkatake mupangat ekonomi saka generator.
2 、 ketel AQC jinis vertikal. Iki dilengkapi pre-deduster (ruang penyelesaian) sadurunge ketel supaya bisa nyuda bledug sing mlebu ing ketel.
3 、 ketel PH kalebu jinis horisontal, nggunakake ketel kukus sirkulasi paksa; Siji kaunggulan yaiku nyuda endapan debu area pemanasan lan kaluwihan liyane yaiku nyuda aparat rapet, lan kanggo nyuda kebocoran udara ing sistem.
4, Sistem kontrol sing disebarake nggunakake piranti lunak perangkat keras lan sistem perusahaan internasional sing misuwur. Wis maju lan dipercaya.

2. Proyek sistem logistik cerdas - nggunakake kontrol angka lan teknologi kertu pinter kanggo nambah efisiensi pangiriman pengepakan akeh lan nyuda kesalahan manungsa.

3. Proyek sistem ekspor Kiln lan tungku - nggunakake jaringan saraf, identifikasi model lan teknologi sensor alus, algoritma kontrol prediktif model komposit kanggo ngganti operasi buatan, nyadari kontrol otomatis lan nggayuh tujuan kualitas stabil, jumlah stabil, hemat batubara, hemat listrik lan peningkatan kapasitas produksi ing negara operasi kiln sing tetep.

4. Proyek sistem manajemen energi- nglumpukake, nganalisa, ngawasi lan ngatur data medium energi kanthi nggawe platform sistem manajemen energi kanggo nggayuh tujuan penghematan energi lan emisi.

5. Mesin ngganti wong ing posisi utama-njupuk tanduran cerdas minangka orientasi target, nggunakake robot ing proyek beresiko tinggi. Saiki 5 proyek R&D wis dikonfirmasi bakal ditliti.

①Ganti loading manual nganggo robot jinis tas
②Ganti insert tas gawean kanthi packer otomatis
Robot Robot pembersih "Snowman" kanggo adhem parut
④Ganti operasi gawean nganggo robot pembersih blok preheater lan robot kulit
⑤Ganti reresik gudang gawean karo robot reresik

Peralatan lan Suku cadang

Pabrik vertikal (pabrik vertikal mentah, pabrik vertikal semen, pabrik vertikal slag), kilen rotary, pendingin parut efisiensi tinggi lan roller press dll. Sing diciptakake karo klompok sing adol perusahaan bisa memenuhi permintaan 2500-10000tpd kanggo lini produksi semen proses garing .
Bekerjasama karo Jerman Siemens Company lan Zhejiang Central Control Co., Ltd, perusahaan kasebut ngembangake lan ngasilake sistem kontrol otomatis industri teknis terkemuka, sistem diagnosis ahli kanggo kiln rotary, sistem pelatihan simulasi OTS lan sistem hemat energi bangunan.
Perusahaan nggunakake mesin impor level paling dhuwur kanggo ngasilake casting tahan tahan panas, tahan korosi, sing bisa memenuhi permintaan 2500-10000tpd kanggo proses produksi semen proses garing anyar.
Bekerjasama karo CN Gpower Gearbox Co., Ltd lan klompok NGC, perusahaan kasebut nyipta pusat pemeliharaan gearbox kanggo nyedhiyakake solusi perbaikan kothak gir profesional kanggo perusahaan industri.
"Win-win" minangka target anggota JIDONG kita. Kita saestu ngarep-arep kerja sama sampeyan!

aaa