11kV-1100kV porselin post insulator posisine sesuai karo standar IEC lan ANSI.

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kita nyedhiyakake isolator pos inti padat kanthi voltase 11kV, 24, 35kV, 52kV, 72.5kV, 126kV, 252kV, 363kV, 550kV, 800kV, 1100kV. Kita nyawisake insulator pos wiwit 1952, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.

Produk utama kalebu AC lan DC 10kV-1100kV isolator porosain porosain solid, output tahunan 110kV lan ndhuwur luwih saka 180.000 lembar, lan output insulator lan pangsa pasar mesthi rangking ing industri post insulator ing China kanggo pirang-pirang taun.

Produk kami umume digunakake ing stasiun listrik UHV.

workshop1
workshop2

Katrangan kauntungan

1) kita minangka pemasok insulator State Power Grid, Grid Daya Selatan lan peralatan listrik Voltase utama ing China, lan salah siji saka papat pemasok utama proyek UHV.

Klien

Tanggal pesenan

Jinis

Qty

Tanggal pangiriman

Jeneng proyek

State Power Grid Hebei Electric Power Co., Ltd..Cabang Tuku

2018-8-28

ZSW-72.5 / 12.5 (C12.5-325-2763)

220

2019-1-30

Proyek Zhangbei VSC-HVDC ± 500kV Proyek konverter Zhangbei

FXBZ- ± 500 / 160-2

, 6000.00011000

13

± 500kV / 12.5kN

37

± 500kV / 16kN

100

ZSW-40.5 / 16 (C16-250-1300)

21

FXBZ- ± 500 / 160-3,

2400 saben3000

19

± 150kV / 12.5kN

36

Perusahaan Tenaga Listrik Negara Power Grid

2018-8-28

± 500kV / 16kN

138

2019-1-20

Proyek Zhangbei VSC-HVDC (Beijing)

FXBZ- ± 500 / 160-3.200.0003000

21

± 150kV / 12.5kN

35

ZSW-40.5 / 16 (C16-250-1300)

8

ZSW-110/8 (C8-450)

14

FXBZ- ± 500 / 160-2,

6000.00011000

17

State Power Grid JiangSu Electric Power Co., Ltd..Cabang Tuku

2017-4-24

ZSW-126/16 (C16-450-3150)

156

2017-6-9

Gantosipun konverter SuZhou UHV

ZSW-126/16 (C16-450-3150)

6

42837

ZSW-126/16 (C16-450-3150)

88

42916

Ganti konversi TaiZhou UHV

Grid Daya Negara

2018-12-27

ZSW-126/20 (C20-450-3150)

1

2019-6-15

MengXi 1000kV gandhengan konverter

ZSW-252/16 (C16-1050-6300)

8

2019-6-15

ZSW-252/16 (C16-1050-6300)

8

2019-6-15

Perusahaan Tenaga Listrik Shanxi

2019-1-16

ZSW-252/20 (C20-1050-6300)

8

2019-5-15

Gantosipun konverter JinZhong 1000kV

ZSW-252/20 (C20-1050-6300)

8

2019-5-15

ZSW-126/20 (C20-450-3150)

1

2019-5-15

ZSW-126/20 (C20-450-3150)

1

2019-5-15

Perusahaan Tenaga Listrik ShanDong

2019-12-10

ZSW-72.5 / 12.5 (C12.5-325-2763)

39

2020-3-30

Proyek 500KV ShanDong GuanTing-Weifang

2 company perusahaan ngliwati otentikasi telu-siji ing kualitas / lingkungan / sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja tanggal 20 Maret 2008.

Sertifikat Kualitas

Quality

Sertifikat Kesehatan lan Keselamatan

Health

Sertifikat Kesehatan lan Keselamatan Lingkungan

Environment

3) Ing 2015, perusahaan kita nganyari peralatan lini produksi, nggedhekake kapasitas produksi, lan nyadari optimalisasi aliran proses. Perusahaan ketat ngontrol produksi produk sesuai karo standar IEC, standar nasional, standar perusahaan lan standar pangguna, lan rincian kualitas produk wis katutup. Wiwit didegake perusahaan 68 taun kepungkur, isolator porselen pilar bentuk rod produk wis dikirim luwih saka 3 yuta potongan ing saindenging jagad, lan ora ana kacilakan kualitas sing disebabake amarga ana masalah kualitas produk.

Lini produksi

six

Five

four

three

one

two

one


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • 330kV station porcelain post insulator is the best quality in China

      Isolator pos porselin stasiun 330kV yaiku ...

      Produk utama kalebu AC lan DC 10kV-1100kV isolator poros porselen inti, output 110kV taunan lan ndhuwur luwih saka 180.000 potongan, lan output insulator lan pangsa pasar mesthi rangking ing industri post insulator ing China kanggo pirang-pirang taun. Produk kami umume digunakake ing stasiun listrik UHV. 1. kita minangka pemasok insulator State Power Grid, Grid Daya Selatan lan peralatan listrik Voltase utama utama ing China, ...

    • 170kV station porcelain post insulator meets customer standard requirements

      Isolasi pos porselin stasiun 170kV ketemu ...

      Produk utama kalebu AC lan DC 10kV-1100kV isolator poros porselen inti, output 110kV taunan lan ndhuwur luwih saka 180.000 potongan, lan output insulator lan pangsa pasar mesthi rangking ing industri post insulator ing China kanggo pirang-pirang taun. Produk kami umume digunakake ing stasiun listrik UHV. 1. kita minangka pemasok insulator State Power Grid, Grid Daya Selatan lan peralatan listrik Voltase utama utama ing China, ...

    • 220kV station porcelain post insulator is very popular among European and American customers

      Isolator pos porselin stasiun 220kV ...

      Produk utama kalebu AC lan DC 10kV-1100kV isolator poros porselen inti, output 110kV taunan lan ndhuwur luwih saka 180.000 potongan, lan output insulator lan pangsa pasar mesthi rangking ing industri post insulator ing China kanggo pirang-pirang taun. Produk kami umume digunakake ing stasiun listrik UHV. 1. kita minangka pemasok insulator State Power Grid, Grid Daya Selatan lan peralatan listrik Voltase utama utama ing China, ...