Kita nyedhiyakake kualitas dhuwur

peralatan lan bahan

  • galvanizing tube1

    tabung galvanis1

    Ringkesan Rincian Cepet: ASTM, BS, DIN, GB, JIS Standard2: ASTM A106-2006, ASTM A210-1996, ASTM A53M-2007, BS 1387, BS EN10025, BS EN10219, DIN EN 10216-1-2004, DIN EN 10208-1-1998, DIN EN 10217-1-2005, DIN EN 10025, GB 3087-1999, GB / T 3091-2001, GB / T 3094-2000, JIS G3461-2005, JIS G3452-2004 Kelompok Kelas: 10 # -45 #, 16Mn, A53-A369, paduan Cr-Mo, paduan Mn-V, Q195-Q345, ST35-ST52, STB35-STB42 Kelas: 10 #, 20 #, 45 #, 16Mn, A53 (A, B ), 12Cr2Mo, 15MnV, Q235, Q345, Q195, St37 ...

  • H channel steel

    Baja saluran H

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Shandong, China Kelas: Q235B, SM490, SS400, Q345B Teknik: Kekandelan Gulung Panas: Aplikasi 5-45mm: gudang, bengkel, ruang pamer lsp. Panjang: 6-12m Standar: Lebar Flange ASTM: 10- 500 Kandel Flange: 2-50 Lebar Web: 160mm Kandel Web: 6-40mm Jeneng: PREKING Nomer Model: PRK241 Toleransi: ± 1% Layanan Pangolahan: Bending, Las, Punching, Cutting Shape: H-bentuk I-bentuk Ke. ..

  • Professional Manufacturers Hot Selling Angle steel/MS Angle steel/galvanized Angle steel

    Produsen Profesional Jual Hot Angle ...

    Deskripsi rinci Parameter produk sing diproduksi dening perusahaan kami yaiku ing ngisor iki Standar ASTM, bs, GB, JIS Kelas S235JR-S335JR Seri Papan Asal Hebei, Model China Nomer 5 # ~ ​​10 # Jinis Menara Transmisi Aplikasi sing padha. struktur, damel kapal, lsp. Toleransi ± 5% Pengelasan Layanan Pemprosesan, Punching, Teknik Pemotongan Bahan Panas Rolled SS400 Panjang 6m-12m ISO Bersertifikat, FPC, PCL, CCS, BV, ABS, RINA, NK, KR, VL ...

  • 11kV-1100kV station porcelain post insulator conforming to standards of IEC and ANSI.

    11kV-1100kV stasiun porselen post insulator co ...

    Kita nyedhiyakake isolator pos inti padat kanthi voltase 11kV, 24, 35kV, 52kV, 72.5kV, 126kV, 252kV, 363kV, 550kV, 800kV, 1100kV. Kita nyawisake insulator pos wiwit 1952, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus. Produk utama kalebu AC lan DC 10kV-1100kV isolator pos-porosain solid, output tahunan 110kV lan ndhuwur luwih saka 180.000 potongan, lan output insulator lan pangsa pasar wis ...

  • band steel

    waja band

    Standar Ringkesan: Kelas Baja GB: Q195 Lokasi Asal: Teknik China: Perawatan Permukaan Gulung Dingin: Aplikasi Galvanis: Nomer Model Konstruksi: Jeneng Jalur Baja: Ora Ana Jembar: 25-395mm Panjang: Kaya sing dibutuhake, Kaya Jeneng sing dibutuhake: baja galvanis Tipe strip: Coil Steel / Steel Steel Permukaan: Gamelan Warna Galvanis: Kekandelan seng: 0.12-2.0mm jembar: 25-395mm MOQ: 25 Ton Pengepakan: Kustomisasi miturut sarat Kabisan Pasokan Kabisan: 1000 Ton Metrik / Metric Ton saben Wulan galvani ...

  • Slag vertical mill

    Pabrik vertikal slag

    Pabrik vertikal slag minangka peralatan grinding jinis nyapu udara tekanan negatif, sing bakal garing slag lan tlatah slag. Lemah slag kanthi roller grinding ing cakram grinding kalebu rong bagean: bagean cilik saka slag anyar kanthi isi banyu dhuwur lan umume slag sing durung rampung kanthi isi banyu ngisor. Bagéan slag sing durung rampung iki minangka bahan kasar sing dibalekake sawise dipisahake karo pamisah amarga partikel sing luwih gedhe. Angin tekanan negatif sing kuat nyebabake ...

  • Grinding roller

    Roller grinding

    Bahan Standar GB, EN, DIN, ASTM, GOST, JIS, ISO Material Processing Forging, Casting, Welding Heat Therapy Annealing, Normalisasi, Q&T, Induction Hardening Machining Tolerance Max. 0,01mm Mesin Kekasaran Max. Ra 0.4 Modul Gir 8-60 Akurasi Teeth Max. ISO Kelas 5 Bobot / Satuan 100kgs - 60 000kgs Aplikasi Pertambangan, Semen, Konstruksi, Kimia, Pengeboran Minyak, Pabrik Baja, Pabrik Gula lan Sertifikasi Pembangkit Listrik ISO 9001

  • Roller Press

    Roller Press

    Roller press minangka peralatan grinding anyar sing digawe ing pertengahan 1980-an. Teknologi ekstrusi lan grinding anyar sing umume kalebu efek samping sing apik kanggo ngirit energi, lan entuk perhatian banget saka industri semen internasional. Wis dadi teknologi anyar ing pangembangan teknologi grinding. Mesin kasebut nggunakake prinsip panggunaan konsumsi energi sing murah saka lapisan bahan tekanan tinggi lan nggunakake mode kerja kanggo ngremuk partikel siji ing klompok. Sawise ...

Dipercaya, pilih kita

Babagan Kita

  • mactt

Katrangan ringkes :

Tangshan Jidong Mechanical and Electrical Equipment Co., Ltd minangka perusahaan berorientasi layanan produksi komprehensif, patungan karo Tangshan Jidong Equipment & Engineering Co., Ltd lan Tangshan Jidong Cement Co., Ltd. Minangka platform hosting integrasi sistematis , manajemen terpusat lan operasional integratif sumber internal saka Jidong Development Group. Perusahaan duwe pengalaman pabrik peralatan satus taun lan luwih saka 30 taun pengalaman perawatan kanggo lini produksi semen proses garing anyar.

Bisnis inti nutupi persediaan peralatan semen lan suku cadang, pangopènan peralatan lan suku cadang, inovasi lan langkah teknis, operasi lan pangopènan lini produksi, konsultasi manajemen lsp kanggo nyedhiyakake solusi sistematis profesional marang para pelanggan.

Melu kegiatan pameran

ACARA & TUNJUK TRADE

  • 8~H(VCA9ME)DA_ZFH`DQ$08
  • }P8$4(J]BD_9_F_A({4}MM9
  • NO_9~N2GY5J(4Q]_M4ADJ)7
  • ~L[_FS3[)7U1U)M33W0EAYY
  • HI0H[WUQ3D{8{ZT@6T~K3)4
  • H`}UYI0~DF9}OG~TOPEJ1R9
  • 9E}A2~Z0WO]~6@E6N_C6WG4
  • {5[_4$3`F99T[43ADJTZE@O